驅趕蟑螂

如何利用綠色物料,建構我們的無毒家園?如何環保慳家?

Re: 驅趕蟑螂

文章 don » 27-04-2013, 14:59 •  [Post 31 樓]

王政 寫:
畀您殺噉啲,有乜所謂?

王政尋死,殺王政好了 :evil:
王政不代表其他小強 =;
don還想吃喝玩樂 :oops:
don
超級擁躉

文章 王政 » 28-04-2013, 15:05 •  [Post 32 樓]

一隻強嫂哄住 don,don 還想吃喝玩樂!
十隻強嫂哄住 don,don 還想吃喝玩樂。
百隻強嫂哄住 don,don 還想吃喝玩樂…
千隻強嫂哄住 don,don 還想吃喝玩樂?

綠色元老

文章 Joey » 29-04-2013, 17:40 •  [Post 33 樓]

生存同死亡對王大C都無乜分別!
why?因為佢已經升左.........
人生如戲...戲如人生
頭像
Joey
綠色元老

文章 王政 » 29-04-2013, 22:33 •  [Post 34 樓]

大D,唔係已經,係就快,重剩兩年半多少少。

如果您依比例將我變到小強咁大,而又賦與我小強嘅能力,我都想帶班強嫂去 don 度渡下假。
條數噉計。
如果 don 諗通咗,用江湖第三大武器人字拖拍扁我,冇所謂,情況就同香港人要供樓差不多。
如果 don 諗唔通,咁我就食佢住佢,遊手好閒,性生活愉快,過啲香港人恨都恨唔到嘅生活。
頭像
王政
綠色元老

文章 Noel » 30-04-2013, 06:15 •  [Post 35 樓]

重剩兩年半多少少???!!!!!!! >_____<

師父,您是說笑還是認真的嗎?

雲端風光無限好,手倦拋書午夢長。  
名儒先哲風騷客,南柯枕畔好商量。 

Life is meant to be abundant and happy ~ Thank you Universe.
頭像
Noel
超級擁躉

文章 Joey » 30-04-2013, 08:51 •  [Post 36 樓]

王大C你就好啦!2年半....唉!
生活早點結束也好!去你的世界..如果地方大叫埋我啦!我報到左先!
謝謝
(到時5好話我煩 :( :mrgreen: )
人生如戲...戲如人生
頭像
Joey
綠色元老

文章 maytang » 30-04-2013, 10:28 •  [Post 37 樓]

如果能預知大限之期,也是修的。 :P
生活平淡也是幸福的
maytang
超級擁躉

文章 王政 » 30-04-2013, 16:21 •  [Post 38 樓]

Miss Tang,預知嚟做乜,預就得啦。
一到60歲,我就乜都唔理唔做,一於等死。
源姐話係 good idea,考慮緊到時賣晒啲家當,唔教書,帶我去啲佢想去嘅地方。

Joey,歡迎加入。
乜都唔理唔做,即係就算睇唔過眼都當佢死嘅,您點會煩到我。
您要照顧自己,您可能會睇唔過眼,照顧埋我。^__^
源姐淨係話帶我去一啲地方,冇話會照顧埋我。

Noel,重剩兩年半多少少係認真嘅。
頭像
王政
綠色元老

文章 Joey » 30-04-2013, 16:30 •  [Post 39 樓]

時間太長..我可能5係度了 :cry:
如果重係度先算..........
人生如戲...戲如人生
頭像
Joey
綠色元老

文章 Noel » 30-04-2013, 18:29 •  [Post 40 樓]

師父,俾您嚇死。

師父,兩年半後,您同源姐搬返嚟多倫多住,我要聽您講好多、好多故仔,跟您學好多、好多嘢。^_____^

雲端風光無限好,手倦拋書午夢長。  
名儒先哲風騷客,南柯枕畔好商量。 

Life is meant to be abundant and happy ~ Thank you Universe.
頭像
Noel
超級擁躉

上一頁下一頁

回到 綠色家居

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客