頭像

更改會員資料,查詢... ,如不想資料公開,請電2619-0000 與 Club O 幹事聯絡。

文章 Vrindavan » 02-10-2010, 10:17 •  [Post 21 樓]

please use this size
thanks

圖檔
頭像
Vrindavan
綠色元老

文章 Noel » 02-10-2010, 10:17 •  [Post 22 樓]

舉手之勞,不用客氣.

哈,我真係鍾意劉德華㗎 ~ ^________^

雲端風光無限好,手倦拋書午夢長。  
名儒先哲風騷客,南柯枕畔好商量。 

Life is meant to be abundant and happy ~ Thank you Universe.
頭像
Noel
超級擁躉

文章 余小姐 » 02-10-2010, 10:24 •  [Post 23 樓]

Noel,

劉德華係我的,你唔好同我爭! :mrgreen:

佢個仔比你啦! :mrgreen:
*****************善良正面地加入討論*****************
*****************大家都會得到正能量*****************
頭像
余小姐
擁躉

文章 Joey » 02-10-2010, 10:57 •  [Post 24 樓]

劉華老婆2姐妹係我同學(化妝)
當年我同麗華一組,另一個同麗善一組...我地一起在她們家做面,我第一次去黃真真食飯,都係佢2姊妹帶我去,當年已知劉華係佢男友...佢地2個都好nice!
人生如戲...戲如人生
頭像
Joey
綠色元老

文章 Noel » 02-10-2010, 11:39 •  [Post 25 樓]

我都相信佢係一個好 nice 嘅人,好欣賞佢嘅勤奮努力,正~ ^______^

雲端風光無限好,手倦拋書午夢長。  
名儒先哲風騷客,南柯枕畔好商量。 

Life is meant to be abundant and happy ~ Thank you Universe.
頭像
Noel
超級擁躉

文章 余小姐 » 02-10-2010, 12:28 •  [Post 26 樓]

joey,

你就好啦!識得劉德華...............個老婆。hahaha。

我欣賞佢好多野,和他感覺像是老朋友!
*****************善良正面地加入討論*****************
*****************大家都會得到正能量*****************
頭像
余小姐
擁躉

上一頁

回到 會員區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客