會員的定義和義務

更改會員資料,查詢... ,如不想資料公開,請電2619-0000 與 Club O 幹事聯絡。

文章 余小姐 » 18-09-2010, 09:30 •  [Post 11 樓]

王生,佢地形容你的年紀都唔細,估唔到你依然有心有力,好難得。

上邊我講到係邊樹踢,你知我講乜架!

世界盃都有上帝之手,甚多茅躉野發生,球証係球場操生殺大權,佢的準則都是依靠球例,

但老虎都會瞌眼訓,一條友睇野角度有限,一定有盲點,加上有的球証太人性化囉,睇到就當睇唔到,要你出場就出場,俾你繼續就繼續,吹咩!

如果純粹自己友玩,兩3個落場又踢一餐,的球例愛黎講0既遮,有鬼球証,大家開心就落場踢。

王生,你的苦心,尤如司馬昭之心,可惜個個人一字千金。

都係個句啦!你用心做有人見到的,你有居心做都係有人見到的。

環保唔係一兩個人可以做到,都要大家要配合。綠化O場都係一樣。

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我都想問下大家,如果球証由-----mhwo,恆朝,ck,余小姐,noel,王政,卡文,亞ken,joey,bbke.,zoce,don,小米糕,lionjimmy.................等。

由是但一個去做,你估又會點呢?(我齋諗都覺得好過癮^_^)

以上名單,排名不分先後,如有遺漏,自己補上,thank you very much!
*****************善良正面地加入討論*****************
*****************大家都會得到正能量*****************
頭像
余小姐
擁躉

文章 carmentang » 18-09-2010, 11:12 •  [Post 12 樓]

也我都有資格做球証?
認真比面
受寵若驚! =DX= =DX= =DX= :lol: :lol: :lol:
放下執着,頭上便是一片天﹔學會寬恕,腳下世界任我闖。
人生無常,惜取身邊人啊!
carmentang
擁躉

文章 王政 » 18-09-2010, 13:35 •  [Post 13 樓]

當球員不服球證判決時,球證會話:

mhwo:你有冇我呢亭腳瓜 long 先
恆朝:你有冇我咁老鬼先
CK:等我賣個關子先
余小姐:你見唔見我係個女人仔先
Noel:你有冇CK咁奸茅先
王政:你有冇CK咁襟咬先
卡文:有冇人要我捐助先
亞ken:要唔要見監護人先
Joey:等你香咗先
bbke:你知唔知我噏乜先
Zoce:你算係靚模定係豬扖先
don:噉你想响當上定當下先
小米糕:係咪想嚟我度坐陣先
lionjimmy:你有冇見過真嘅拉人先
小妖:等我洗埋啲碗先
Vrindavan:等我 cap 哂你班柚仔畀 vigor 睇過先
vigor:等我睇過先
阿螞:e+尼係球 ding 定呆係球 ding 先…嘥貴氣… 罰尼圍住人地個禁區跑圈跑到散場…咇 ))))))…賽事繼續
頭像
王政
綠色元老

文章 mhwo » 18-09-2010, 20:17 •  [Post 14 樓]

:lol: =DX=
最後由 mhwo 於 19-09-2010, 16:02 編輯,總共編輯了 2 次。
mhwo
綠色元老

文章 bbke » 18-09-2010, 21:04 •  [Post 15 樓]

"bbke:你知唔知我噏乜先 "

王政你真係。。。。超出言語所能形容。
讚好 · 回應 · 分享
This is a waste of our time。
頭像
bbke
超級擁躉

來自: 香港      ________ Beautiful Because      Know Enough      美麗只因知足

文章 余小姐 » 18-09-2010, 21:24 •  [Post 16 樓]

王生,如果我做生意,一定搵你做我的業務推廣,我的齋諗都過癮的野,你竟然可以如我所想演練出來!

同你拍檔真係慳好多水。(係口水^_^)

今次好認真咁醒你一個字。 =DX= =DX= =DX= =DX= =DX= =DX= =DX= =DX= =DX=
*****************善良正面地加入討論*****************
*****************大家都會得到正能量*****************
頭像
余小姐
擁躉

文章 bbke » 19-09-2010, 10:46 •  [Post 17 樓]

你係就係慳好多水,但你可能要加部抽水機抽水,因為佢好多水。
頭像
bbke
超級擁躉

來自: 香港      ________ Beautiful Because      Know Enough      美麗只因知足

文章 余小姐 » 19-09-2010, 11:18 •  [Post 18 樓]

bbke,

係依度冇水好悶呢,唔係有條大水喉,我都唔係坐咁定呢。

查實你都唔少水,你見我對你回水就知啦!

你都唔想呢度水靜鵝飛。

祝願O場水長流!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
話時話你呢幾日冇新作出籠?你的亞米論呢?
頭像
余小姐
擁躉

文章 bbke » 19-09-2010, 11:38 •  [Post 19 樓]

我喜歡阿米,對佢有D認同,但唔係全部。

呢輪D都係舊作(回答你地果D變成新作),因為太耐無來,FACEBOOK有一大堆網誌,POST返黎呢度,等人笑下。
頭像
bbke
超級擁躉

文章 王政 » 19-09-2010, 17:24 •  [Post 20 樓]

^__^
mhwo,估中。
小朋友,唔想同人共享嘅嘢係咪好少會公開嘅呢?
余小姐,講咗驗身呢科我好洒家咖啦。
頭像
王政
綠色元老

上一頁下一頁

回到 會員區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客