你地好,年輕既素食會員,快d入黎,有野玩呀~~~~~~~~

來此找個「他」、「她」一起分享生命的喜悅、挑戰,互相扶持,一起走這漫長的人生路。

文章 iamkit » 01-12-2006, 20:06 •  [Post 51 樓]

原來大家都玩開夜晚 不過我大多唔玩夜晚haha
iamkit
捧場客

文章 April » 01-12-2006, 21:22 •  [Post 52 樓]

iamkit: 我係玩朝早架,係就大家先約晚上,因我星期一休息!
April (cute)
覺知無常, 平等面對, 解脫痛苦!
世上沒有救世主, 只有自己救自己!
Life is share and to devote.
May all be happy!
頭像
April
擁躉

文章 iamkit » 01-12-2006, 21:40 •  [Post 53 樓]

好快有人搵你 haha
iamkit
捧場客

文章 April » 01-12-2006, 22:34 •  [Post 54 樓]

邊個呀?找我?
April (cute)
覺知無常, 平等面對, 解脫痛苦!
世上沒有救世主, 只有自己救自己!
Life is share and to devote.
May all be happy!
頭像
April
擁躉

文章 cammy » 05-01-2007, 22:59 •  [Post 55 樓]

:D 我要加入!!XDXD
cammy
常客

文章 iamkit » 06-01-2007, 22:20 •  [Post 56 樓]

己經玩左 但好快會有野玩 但sembreak快完 我估newyear掛hoho
同動物contact你會知多d年青人ohoho
iamkit
捧場客

Re: kathy

文章 Phoenix » 28-04-2012, 18:18 •  [Post 57 樓]

Re: kathy

"hi,我叫kathy cheung呀 ,千辛萬苦終於搵到一個香港既素食website,仲見到你地咁多素食者聚首一堂,真開心~~我好想認識多d志同道合既素食朋友,希望你們能搞個聚會,交流.交流.
我想組織一個年輕會員既(年齡18-26歲) 素食聚會,除討論素食外,可舉辦其他聚會如bbq,遠足,露營等...讓我們可認識更多朋友 ,而且年紀接近更易交談,希望你們能接納我的意見,一起參與,來吧 ~~~有興趣的話可e-mail或icq給我56324421.
chrichri我已經開左msn你可唔可以add我呀?
my e-mail:moricheung@yahoo.com.hk" like!
Best,
Phoenix
A vegan
(for animals ethics)
Phoenix
常客

Re: 你地好,年輕既素食會員,快d入黎,有野玩呀~~~~~~~~

文章 carolwong3000 » 17-02-2014, 16:10 •  [Post 58 樓]

而家中有無啊?我中系你個range之內架, 哈!
真亦假時假亦真
carolwong3000
新會員

上一頁

回到 素食伴侶

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客