尋找素女的故事

來此找個「他」、「她」一起分享生命的喜悅、挑戰,互相扶持,一起走這漫長的人生路。

文章 Vrindavan » 22-04-2005, 12:04 •  [Post 51 樓]

普通人= meat eaters

easy to find one la
頭像
Vrindavan
綠色元老

文章 死神 » 22-04-2005, 13:01 •  [Post 52 樓]

普通人= meat eaters
easy to find one la

What?原來你覆左咁耐仲係唔知佢想搵咩女仔架?
走吧~你不必死了~
頭像
死神
常客

文章 死神 » 22-04-2005, 13:08 •  [Post 53 樓]

動物仔,素女難搵啊係香港~
本神比d意見你啦~

1.去外國搵,去d多素食者住o既城市~
2.你去變性,咁你就做左素女,咁你就唔駛搵囉~
3.去尼姑庵搵,但溝到o既成功率近乎零......
4.登廣告,電視報紙街頭貼廣告乜都可以...
5.等...
6.四處去感化人,需要時間同精力...
7.感化你d女性朋友,易d開始~
8.係e度搵,話哂都有唔少素食女性~

唉...動物仔,你都就快變成素女的奴隸啦...
走吧~你不必死了~
頭像
死神
常客

文章 Vrindavan » 22-04-2005, 13:22 •  [Post 54 樓]

>> 素女

動物仔, if you don't mind Indian girls,
easy :mrgreen:
頭像
Vrindavan
綠色元老

文章 Joey » 22-04-2005, 21:17 •  [Post 55 樓]

>>動物仔, if you don't mind Indian girls,easy!
why?
人生如戲...戲如人生
頭像
Joey
綠色元老

文章 Vrindavan » 22-04-2005, 21:38 •  [Post 56 樓]

Majority of Indians are vegetarians.

No need to f :mrgreen: rce her to give up meat then
頭像
Vrindavan
綠色元老

文章 小平 » 22-04-2005, 23:09 •  [Post 57 樓]

唉!使鬼煩咩!? :roll: :roll: :roll:
搵靚哈皇咪fit曬您d件條囉! :P :P :) :lol:
再唔係咪妙法嬋玲囉,正野黎o架! :mrgreen:
......都係講下笑姐 :D :D :D :D :D :D
小平
會員

文章 貝貝 » 23-04-2005, 00:35 •  [Post 58 樓]

小平:佢識要求人....你估人地唔識要求返佢咩 :mrgreen: :mrgreen:
跟住佢又唔符合人地條件..散場 :^o :^o
貝貝
常客

文章 isaacchan » 23-04-2005, 01:02 •  [Post 59 樓]

小弟本來不想回應這類主題和內容,但見到有D開始品評一D女會員(我估她們是女罷, 如他們不是女的請見諒!), 和說邊個邊個女會員fit曬邊個, 邊個係正野等, 感到不太好。 :(

就算說笑也好, 希望大家尊重一下女會員, 不好對女會員說些評頭品足的說話。

PS:小弟本不喜說教, 只提醒大家一下, 如有人對小弟的言論感不快, 請諒。
Isaac - 亞石
我與 rainman 同行.
isaacchan
捧場客

文章 死神 » 23-04-2005, 06:39 •  [Post 60 樓]

小弟本來不想回應這類主題和內容,但見到有D開始品評一D女會員(我估她們是女罷, 如他們不是女的請見諒!), 和說邊個邊個女會員fit曬邊個, 邊個係正野等, 感到不太好。

就算說笑也好, 希望大家尊重一下女會員, 不好對女會員說些評頭品足的說話。

PS:小弟本不喜說教, 只提醒大家一下, 如有人對小弟的言論感不快, 請諒。

閣下所言什是~
走吧~你不必死了~
頭像
死神
常客

上一頁下一頁

回到 素食伴侶

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客