想識朋友(男或女)18歲或以上( 我係呢到之前既會員,現在用新帳號)

來此找個「他」、「她」一起分享生命的喜悅、挑戰,互相扶持,一起走這漫長的人生路。

想識朋友(男或女)18歲或以上( 我係呢到之前既會員,現在用新帳號)

文章 garygary » 26-02-2013, 14:37 •  [Post 1 樓]

我係呢到之前既會員,姓名:mynameisname

我20歲 17歲食素, 2013年1月放棄食有牛奶成分既食物,eg:朱古力或乳酪等.
唔洗擔心vitaminb12既吸收量,有好多飲品或特制穀麥片會有

我自己無fd食素, 想係到搵d 素食既朋友
加上未拍過拖, 如果拍拖,我希望搵個素食既女仔,大過我都無所謂

有人有興趣 就回覆我喇
歡迎同我吹水或出去做運動或食野

另外我想搵一個會員叫 ken
ken後面有d數字既

見字密我
garygary

Re: 想識朋友(男或女)18歲或以上( 我係呢到之前既會員,現在用新帳號)

文章 Ken1225 » 10-03-2013, 22:20 •  [Post 2 樓]

請問你找的Ken是否本人呀?
頭像
Ken1225
會員

Re: 想識朋友(男或女)18歲或以上( 我係呢到之前既會員,現在用新帳號)

文章 garygary » 11-03-2013, 17:00 •  [Post 3 樓]

係你呀
你個手機電話 我唔記得左 想搵番你
garygary

文章 Ken1225 » 11-03-2013, 18:08 •  [Post 4 樓]

好的, PM給你.

很久沒有見面...
頭像
Ken1225
會員

文章 vigor » 12-03-2013, 09:19 •  [Post 5 樓]

頭像
vigor
綠色元老

文章 carolwong3000 » 17-02-2014, 15:42 •  [Post 6 樓]

我有興趣,今年24,茹素差不多10年,vegan,不吃雞蛋也戒了奶類製品!
素食青年是ok,但感覺還是有很多(老人家),分享素食資訊一流,不過交友那些,我不怎麼覺得會work
真亦假時假亦真
carolwong3000
新會員

文章 Vrindavan » 17-02-2014, 18:41 •  [Post 7 樓]

>>很多(老人家

generation gap ?
頭像
Vrindavan
綠色元老

文章 carolwong3000 » 18-02-2014, 17:52 •  [Post 8 樓]

3 years is already a gap,if you are young ,u may know this rule

BTW:Vegetarians not equal to Buddhism
真亦假時假亦真
carolwong3000
新會員

文章 Vrindavan » 18-02-2014, 18:10 •  [Post 9 樓]

>> u may know this rule

so many rules, no wonder being single is better la

>> BTW:Vegetarians not equal to Buddhism

Buddhism ???? What ? Say in Chinese ?
頭像
Vrindavan
綠色元老

回到 素食伴侶

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客