喂! Club O 幾時整番個合唱團呀?! 我夢想咗好耐啦!

想找個伴去旅遊,行山,遊水。或者你有些活動希望找些志同道合的人分享,歡迎在此招賢納士。

喂! Club O 幾時整番個合唱團呀?! 我夢想咗好耐啦!

文章 芫茜葱 » 05-03-2013, 17:29 •  [Post 1 樓]

不過唔好咁'神聖'喎, 要Causal嘅!
芫茜葱
新會員

Re: 喂! Club O 幾時整番個合唱團呀?! 我夢想咗好耐啦!

文章 RubyCayce » 07-03-2013, 11:20 •  [Post 2 樓]

都好喎!唱吓 勵志歌 都係可以有 正面 精神能量 既一種方法,唱完歌 個人 都 開心啲架!! 我都可以 作曲寫詞架喎!:)
RubyCayce

Re: 喂! Club O 幾時整番個合唱團呀?! 我夢想咗好耐啦!

文章 Zoce » 07-03-2013, 14:31 •  [Post 3 樓]

好呀!快d作啦。
韋Sir維威衛:大家好
頭像
Zoce
超級擁躉

文章 小米高 » 08-03-2013, 01:03 •  [Post 4 樓]

斜陽裡氣魄更壯~ 圖檔
累了嗎?來 小米高之家 歇息一下吧。
小米高
會員

文章 vigor » 12-03-2013, 09:08 •  [Post 5 樓]

請與ant....聯絡,下次綠色音樂晚會一齊玩。
頭像
vigor
綠色元老

文章 芫茜葱 » 18-03-2013, 15:24 •  [Post 6 樓]

咁大家快D夾定隻歌,唱得順順暢暢,唔好失禮綠色音樂會D艺朮元老至得嘅!唱邊隻好呢?!
芫茜葱
新會員

文章 SIUFA » 18-03-2013, 16:34 •  [Post 7 樓]

在森林和原野是多麼的逍遙 :-({|=
SIUFA
捧場客

文章 王政 » 18-03-2013, 16:47 •  [Post 8 樓]

在森林和原野是多麼的蚊公,追住小花,追住小花,追住阿小花…
…螞蟻叔叔快來幫忙,螞蟻叔叔快來幫忙…
…一齊…
…追住小花,追住阿小花…哈。
頭像
王政
綠色元老

文章 SIUFA » 03-04-2013, 16:55 •  [Post 9 樓]

可這朵小花是不怕蚊的 :-^

打開蚊帳, 打開蚊帳, 有隻蚊, 有隻蚊, 快啲快啲出嚟, 快啲快啲出嚟, 撥走佢, 撥走佢!
SIUFA
捧場客

文章 芫茜葱 » 14-04-2013, 01:30 •  [Post 10 樓]

Rubycayce,Rubycayce, 你作左曲詞, 就齊齊唱首歌呢...Doi Doi Me Me So So .... 快D作啦!
芫茜葱
新會員

下一頁

回到 物以類聚

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客